n/a

Оливане

In avtorentacar on януари 25, 2009 at 5:20 am

На това му викат оливане. Смених името на блога и сега се казва Avtorentacar, той и преди така се казваше, ама реших да го напиша 6 пъти, да е ясно. да не се обърка някой и да си помисли, че е политически блог да кажем 😉

Няма как и това ще пробваме да видим дали ще успея да се наместя на по-предни avtorentacar позиции. Дотук само ебавки съм видял с avtorentacar блога ми. Ей го сега съм на петнайсета страница. Частично ме утешава, че излязох прав, когато говорех за скъсяване на маховете в предната публикация. Първо издърпах на пета страница, вторият резултат – както предположих -, а днес вече съм на петнадесета, ама кво да правиш – хванали сме се на avtorentacar хорото, ще го играем докрай.

Има и друг интересен факт. В началото на надпреварата споменах в един мой блог, че се включвам. Към него блог няма линкове и съм писал само веднъж, при това avtorentacar е споменато като много два пъти. Обаче, понеже блога е на около, не знам, година и половина-две, ами това е и причината да си стои стабилно на шеста страница без да мръдне. Като при това не съм го обновявал, комай от три-четири месеца. Май нямаше да е зле да се включа с него. Ама аз не, държах да има avtorentacar в адреса. Нека сега се чудя кви още глупости да измисля, че да си пооправя рейтинга.

Щях да забравя, та си записвам тук:

Имам още три връзки, въпроса е дали да изчакам още малко или да ги пусна веднага? Засега съм склонен да изчакам, понеже и трите ще са от супер-често обновявани и следователни редовно посещавани от бота, на вие знаете кой, места. Което ще рече, че ще бъдат отчетени почти моментално. Та затова се двоумя. Страх ме е да не ми дадат първоначален тласък, след което да се върна отново назад. Затова предпочитам да е в последния възможен момент, макар че той се приближава с голяма скорост.

Ще го мисля утре.

Очертава се закономерност

In avtorentacar on януари 22, 2009 at 9:45 pm

Ндам, очертава се закономерност някаква при avtorentacar люшкането ми. Маховете, като че ли се скъсяват. Какво имам предвид ли?

Ами примерно доскоро бях на, и аз не знам коя точно страница, но много назад, тридесета да речем. След това писах нещо относно avtorentacar и излязох на шеста. Малко след това, нова публикация и 25-та. Последва обновяването, смяна на темата и кратка публикация и отново на 6-та. След това добавяне на нова връзка и публикация и като резултат – 24-та. След това нова публикация и 5-та. Сега гледам е на 23-та. Забелязвате ли скъсяването?

Почти сигурен съм, че след тази avtorentacar публикация, утре или може би още днес, отново ще дръпна напред. Може би не на 4-та, но сред първите на 5-та. Нека да видим.

Люш, люш

In avtorentacar on януари 21, 2009 at 8:48 pm

Голямо avtorentacar люшкане, сега отново съм на 5-та /страница/, та затова рекох да пусна още една публикация, дано пък ме избута още по-напред.

Вчера си спомних как преди време останах изненадан /неприятно/ от един avtorentacar колега. Случаят е следният: Още в началото на avtorentacar маратона, човека направи директория и условието беше връзка срещу връзка. Аз и още няколко участника се съгласихме и съответно си пуснахме линкове към съответната страница. Мина месец или два и си викам, я да хвърля едно око на директорията, да видя дали има още avtorentacar колеги, да са се възползвали от линка. Истината е, че не се изненадах чак толкова, когато установих, че човека тихомълком е прибрал байряка и ни връзка, ни директория. И разбира се не си беше направил труда да остави поне коментар в блоговете, които линкваха към него.

Какво ли да очакваш, българска му работа! Лошото е, че такива хора развалят имиджа на сериозните колеги.

Чудя се дали за следващата публикация да не подготвя някои avtorentacar гафове. Спира ме единствено факта, че трябва да се поразровя дълбоко, иначе бях мярнал преди време доста изцепки. Ако ми остане повечко време, може и да го направя.